O NAMA

KO SMO MI

Mi smo regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatika, i na dnevnom nivou sarađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 saradnika.
Prisutni smo na tržištu, sa jednim ciljem, da pomognemo kompanijama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevaziđu sve HR izazove.
Uz visok profesionalizam i predanost naših kolega, konstantno podstičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

ŠTA RADIMO

Podržavamo kompanije kroz različite usluge iz oblasti ljudskih resursa. Bilo da vam je potrebna asistencija u regrutaciji, eksternom zapošljavanju i on-site menadžmentu, zakonskoj regulativi, obračunu zarada, outsourcing-u procesa regrutacije ili internacionalnoj mobilnosti radne snage, mi smo pravi partner za vas.
Kroz dobro poznavanje industrija i tržišta, podržavamo klijente u pronalaženju pravih kandidata. Za nas, regrutacija predstavlja privlačenje i odabir najboljih kandidata za pozicije na kojima mogu da iskažu svoj pun potencijal.
Povjerenje naših klijenata i poziciju na tržištu osigurava posvećenost i trud naših kolega.
U situacijama kada vam je potrebna fleksibilnost uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na trajni model zapošljavanja, naša usluga je pravo rješenje.
Savremena HR platforma omogućava vam da efikasno i brzo pristupite svim neophodnim izvještajima o vašim zaposlenima, a naš posvećeni tim pružiće im adekvatnu i fleksibilnu podršku.
Vaš biznis raste zbog onoga šta radimo!

REGRUTACIJA I SELEKCIJA DANAS

Globalna istraživanja pokazuju da više od 50% poslodavaca ima poteškoća u pronalaženju pravih kandidata. Sa druge strane, i kandidati se susreću sa izazovima prilikom nalaženja pravog posla.
Ni jedna kompanija ne želi da zaposli pogrešnu osobu, i niko ne želi da provodi vreme na poslu koji mu ne odgovara.
Workforce vam garantuje pouzdan i efikasan proces selekcije, jer uz stručnost i podršku naših regrutera izbjegavate donošenje pogrešnih odluka.
U vremenu kada se efekti odluka brzo osjete i u kome nema prostora za propuštanjem prilikama, važno je izabrati pouzdanog partnera – izaberite Workforce.

POLITIKA USKLAĐENOSTI POSLOVANJA

Zaštita klijenata i kandidata je ključni dio našeg poslovanja.
Naša politika usklađenosti poslovanja kreirana je u skladu sa zakonom, kako bi se osigurali najviši standardi povjerljivosti i transparentnosti u svim oblastima poslovanja. Njegujući partnerski odnos kroz fer poslovnje, pružamo vam prilagođena rješenja za vaše potrebe, čineći vas sigurnim kada koristite naše usluge.
Zaposleni u kompaniji Workforce obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i etički, a u skladu sa svim važećim zakonima, propisima, pravilima, politikom i ugovorima. Kako bismo postigli i održali visok nivo usaglašenosti, naša kompanija sprovodi redovne procese revizije.
Svi zaposleni u kompaniji Workforce, kao i saradnici i praktikanti pridržavaju se ovog programa.
Politika usklađenosti poslovanja je garancija naših usluga.

ZAPOŠLJAVAMO

Možete aplicirati na otvorene pozicije koje odgovaraju Vašem profilu ili pošaljite CV kako bi naši regruteri mogli da Vas kontaktiraju kada se ukaže odgovarajuća prilika.