USLUGE

heads web-22

ŠTA RADIMO

Naša rješenja kreirana su prema vašim potrebama,, bilo da tražite posao ili ste poslodavac, da li vam je potreban 1 ili 1000 zaposlenih. Pružamo podršku u privremenom i trajnom zapošljavanju, oblasti radnog prava i HR konsaltinga, kao i obračuna zarada.

Cilj nam je da pomognemo našim klijentima da unaprijede svoje poslovanje, a našim kandidatima u razvoju karijere povezujući prave ljude sa pravim kompanijama.

USLUGE

REGRUTACIJA I SELEKCIJA

Zapošljavanje može biti vrlo stresan i dugotrajan proces. Workforce može biti pravi partner u razvoju vašeg poslovanja i pronalaženju pravih zaposlenih koji se uklapaju u vašu kompanijsku kulturu.

Naši regruteri imaju višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, specijalizovani su za različite industrije i mogu vas podržati u selekciji pozicija od početnog do specijalističkog nivoa.

USLUGE ZAPOŠLJAVANJA

Ukoliko vam je potreban fleksibilan model zapošljavanja kojim ćete prevazići izazove nastale uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na trajno zaposlenje, na pravom ste mestu. Naš HR tim biće na raspolaganju vašim zaposlenima kvalitetnom i fleksibilnom uslugom.

Kroz našu najnoviju HR platformu možete imati brz i jednostavan pristup različitim izvještajima i evaluacijama koje se odnose na vaše zaposlene.

HR USLUGE, OBRAČUN PLATA I USLUGE KONSALTINGA

Bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće kome je neophodna HR administracija, pravna podrška, ili usluge obračuna zarada – možemo kreirati pravo rešenje za vas.

Na vaš zahtjev, naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom nudi brza i fleksibilna rešenja u navedenim oblastima.

ON-SITE MENADŽMENT

Ukoliko imate veliki obim zapošljavanja ili vam je potrebna podrška prilikom angažovanja velikog broja privremenih radnika, nudimo vam On-site rešenje. U okviru modela On-site menadžmenta možemo preuzeti različite obaveze i zadatke, biti podrška vama i vašim zaposlenima u različitim procesima na vašoj lokaciiji.

OUTSOURCING PROCESA REGRUTACIJE

Usluga Outsourcing procesa regrutacije predstavlja partnerstvo između kompanije koja ima potrebe regrutacije, i kompanije koja nudi usluge regrutacije. Kao dio outsourcing-a poslovnih procesa možete prenijeti na nas celokupan ili dio vašeg procesa regrutacije i zapošljavanja, čime bi vaše HR odeljenje imalo pouzdanu podršku i dodatnu pomoć. Možemo koristiti našu metodologiju, alate i način izvještavanja, istovremeno poštujuci vaše standarde u procesu regrutacije, što outsorcing procesa regrutacije čini fleksibilnijim i efikasnijim.

INTERNACIONALNA MOBILNOST

Internacionalna mobilnost obuhvata uslugu selekcije i relokaciju zaposlenih na druga tržišta, kao i administrativnu i logističku podršku tokom cjelokupnog procesa.

INDUSTRIJE

Poznavanjem industrija i trendova na tržištu Workforce obezbjeđuje vašoj organizaciji prave kandidate.

Maloprodaja i Ugostiteljstvo

Proizvodnja i Autoindustrija

Inženjerstvo

Kontakt centri

Transport i Logistika

Administrativna podrška

Telekomunikacije i IT

Građevinska industrija

ZAPOŠLJAVAMO

Možete aplicirati na otvorene pozicije koje odgovaraju Vašem profilu ili pošaljite CV kako bi naši regruteri mogli da Vas kontaktiraju kada se ukaže odgovarajuća prilika.